Clock icon Bolnica Rovinj
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7:00 - 15:00 sati
prijemni@bolnica-rovinj.hr+385 (0)52 537 124

dr. sc. Hari Jurdana

izv. prof. dr. sc. specijalist ortopedije

Izv. prof. dr. sc. Hari Jurdana, dr. med. 1987. godine završava Medicinski fakultet u Rijeci. Specijalistički ispit iz ortopedije položio je na Klinici za ortopediju Medicinskog fakulteta u Zagrebu 1997. godine. Magistrirao je 2006. godine, a potom i doktorirao 2011. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Od 1990. zaposlen je kao liječnik u Talasoterapiji Opatija, dvije godine nakon toga zapošljava se kao liječnik na specijalizaciji iz ortopedije na Klinici za ortopediju Lovran, a potom i kao liječnik specijalist ortoped. Od 2008. asistent je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na Katedri za ortopediju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, a od 2011. viši asistent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na Katedri za ortopediju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Od 2013. godine naslovni je docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na Katedri za ortopediju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. 2014. godine dobiva priznanje statusa specijalista uže specijalnosti iz traumatologije lokomotornog sustava. Od 2017. godine do 2020. docent je na katedri za kliničke medicinske znanosti II Fakulteta zdrastvenih studija Sveučilišta u Rijeci, u nastavnoj bazi Klinike za ortopediju Lovran.

Godine 2014. izabran je u zvanje višeg znanstvenog suradnika za znanstveno područje biomedicine i zdravstveno-područje kliničke medicinske znanosti. U svom profesionalnom radu usavršavao se u inozemstvu, ali i na tečajevima trajnog usavršavanja priznatih od strane Hrvatske liječničke komore. Znanstveno i stručno se usavršavao na svjetski poznatim klinikama. Potrebno je istaknuti boravak u Nizozemskom ortopedskom društvu Nizozemska, Amsterdam, u programu edukacije europskih ortopeda, U Austriji, u Osterrechische Arztegesellschaft fur Manuelle Medizin, educira se i osposobljava za primjenu manualne medicine i konzervativne ortopedije. Pohađao je tečaj mišićno-koštane onkologije na Rizzoli ortopedskom institutu Sveučilišta u Bologni. Usavršio je ortopedsku tehniku ​​osteosinteze u Davosu u Švicarskoj, a u Njemačkoj, Hamburg-Norderstedt, specijalizirao je računalno potpomognutu kirurgiju. 

Također je priznati stalni sudski vještak traumatologije i ortopedije Hrvatske liječničke komore. Aktivno sudjeluje u nastavnoj i znanstvenoj djelatnosti na Zavodu za ortopediju i fizikalnu medicinu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Član je nekoliko uglednih znanstvenih i stručnih udruga: Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog ortopedskog društva, Hrvatske udruge ortopeda i traumatologa.

Od 2020. godine zaposlen je u Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ u  Rovinju.

OSTALE DJELATNOSTI:

  • 1999. Sportski liječnik NK Orijenta.
  • 2000. Aktivno sudjelovanje u organizaciji AO simpozija u Lovranu.
  • Od 2000. Stalni sudski vještak iz ortopedije i traumatologije.
  • Od 2012-2016. Voditelj operacijskih sala u Klinici za ortopediju i traumatologiju Lovran
  • Od 2019. član Povjerenstva za ortopedska pomagala Hrvatskog zavoda za zdrastveno osiguranje
  • Od 2019. God član Savjeta za zdrastvo primorsko goranske županije
  • Član općinskog vijeća u općini Matulji (aktivno sudjelovanje u komisijama za zdrastvo i socijalu općine Matulji).

 

RAD NA UNAPRIJEĐENJU STRUČNE DJELATNOSTI

 

Uvođenje novih operacijskih tehnika:

  1. Artroskopska anatomska rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta retrobutton metodom

Voditelj tečaja:Artroskopska rekonstrukcija LCA sa femoral intrafix sistemom, odjel za ortopediju , KBC Split, 2012.god.

  1. Artroskopska anatomska rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta tightrope metodom
  1. Anterolateralni minimalno invazivni pristup u položaju na leđima kod ugradnji totalne proteze kukaDoktor ikona

Kontaktirajte nas!

Saznajte detalje o uslugama i smještaju
KONTAKT
logo
Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju "Martin Horvat" Rovinj-Rovigno
Luigi Monti 2 52210 Rovinj, Hrvatska
 
Zagrebačka banka d.d.
SWIFT CODE:ZABAHR2X
IBAN: HR6023600001101240969
OIB: 06628576557
clock icon
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7:00 - 15:00 sati


ravnateljstvo@bolnica-rovinj.hr
+385 (0)52 811 011

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram